Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznos.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Hírek

Hírek

Tuti hírek - Tematikusan összegyűjtött magyarországi és külföldi hír oldalak, hírportálok. Megtalálhatók többek között a sport, az üzlet, a gazdaság, a bulvár, az autós, filmes, zenei, politikai, játék, mobil, informatikai hírek, újdonságok. A tudományos világ legújabb kutatási eredményei, felfedezései, irányzatai. A legnagyobb hazai és külföldi hírportálok, hírügynökségeken keresztül informálódhat, hogy mit is történt hazánkban és a nagyvilágban egyaránt. Továbbá a legfrissebb megyei és a különböző városok, falvak híreit is olvashatják.

Ingyen web

Ingyen web

Az Ingyenweb.tlap.hu oldal elsődleges célja, hogy egy helyen megtalálhatóak legyenek a magyar ingyenes tárhely szolgáltatók, valamint a legnépszerűbb külföldi ingyenes tárhelyek. Ezen felül összegyűjtöttem a legnépszerűbb ingyenes weboldalszerkesztőket, aldomain regisztrátorokat, levelezőoldalakat, a legfontosabb weblap kellékeket, az ismertebb ingyenes videómegosztó-, képmegosztó- és fájlmegosztó oldalakat. A linkgyűjtemény fórumában pedig megvitathatjuk az ingyenes tárhelyek előnyeit és hátrányait is.

Online marketing

Online marketing

Online marketing eszközeit, szolgáltatóit, tanácsait összegyűjtő oldal. Tippek, trükkök, e-mail marketing, keresőmarketing, blogok, hazai full service ügynökségek, fórumok, hírlevelek, affiliate marketing, linkmarketing, internetes fizetési módok, mobilmarketing, piackutatás, szakirodalom stb.

Tárhely, hosting

Tárhely, hosting

A webtárhely szolgáltatás (angolul shared web hosting service) egy olyan internetes szolgáltatás, ahol egy kiszolgáló szerver (webszerver) erőforrásait több felhasználó között osztják el. A tárhelyeknek alapvetően két formája van, az ingyenes és a fizetős tárhelyek. Az ingyenes tárhelyek sok esetben reklámért cserében ingyenesek, továbbá sokszor elérhetetlenek, ezért a komolyabb oldalakhoz mindenképp fizetős webszervert érdemes választani. Az oldal a legnépszerűbb hazai és külföldi ingyenes és fizetős webtárhelyeket gyűjti össze.

Web programozás

Web programozás

Webprogramozás és portálkészítés nem csak webprogramozóknak! A honlapkészítés gyakran egyedi programozói fejlesztési munkát igényel. Ehhez speciális megoldásokra, egyedi fejlesztésekre, webprogramozásra van szükség. Oldalunk segítséget nyújt a kliens oldali programozással (HTML, DHTML, Javascript), szerver oldali programozással (PHP, Perl, ASP, JSP), adatbázis programozással (MySQL,MS-SQL, Oracle) foglalkozóknak. Összegyűjtjük továbbá a webprogramozás témában képzést, állást kínáló oldalakat! Ha webprogramozás, akkor webprogramozás.tlap.hu!

Tuti menü