Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos Időjárási megfigyelők képes leírás - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Hasznos Időjárási megfigyelők - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznos.tlap.hu » Hasznos Időjárási megfigyelők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Időjárás előrejelzés 15 napra

Időjárás előrejelzés 15 napra

Ezen az oldalon egy egész jó esélyű időjárás előrejelzést fogsz találni, 15 napra előre a magyarországi térségre vonatkoztatva. Természetesen ezek mellett még különböző spektrumú műholdképek, égkép, széltérkép, hőmérséklet- és veszélytérkép is található. Aki egy kicsit kísérletező kedvű az nyugodtan nézzen bele a műholdképekbe is. Érdemes! Nagyon sokszor pontosan lehet látni a felhőmozgásokat. Ebből elég jól lehet következtetni az elkövetkezendő kb. fél nap távlatában az időjárásra.

Időjárás előrejelzés 3-4 napra előre

Időjárás előrejelzés 3-4 napra előre

Az Országos Meteorológiai Szolgálat ezen oldala, 3-4 napra szóló időjárás előrejelzést tartalmaz. Egy kicsit lejjebb haladva az oldalon választható a dátum, és városra is szűrhetünk. Azaz az adott napra a kiválasztott városra vonatkozó időjárási adatokat kapjuk meg. Ezek mellett még különböző spektrumú műholdképeket veszélytérképet is találhatunk. Aki egy kicsit is szeret kísérletezni az nyugodtan nézzen bele a műholdképekbe is. Érdemes! Nagyon sokszor jól lehet látni a felhőmozgásokat. Ebből elég jól lehet következtetni az elkövetkezendő kb. fél nap távlatában az időjárásra.

Időjárás előrejelzés 30 napra előre

Időjárás előrejelzés 30 napra előre

30 napos időjárás-előrejelzés és élő időjárás térképek találhatóak ezen oldalon. Itt is meg lehet nézni többféle műholdképet. Ami mégis plusz több oldalhoz képest, hogy itt jópár városban elhelyezett webkamerák képeit is meg lehet nézni. Persze időjárási szempontból.

Időjárás holnap estig

Időjárás holnap estig

A Metnet-et főleg azoknak érdemes szemrevételezniük, akik a híradó utáni időjárásjelentés stílusát szeretik. Persze ez az oldal nem ettől lesz különleges, hanem attól, hogy itt akár fel is olvassák nekünk az időjárásjelentést. Azaz pontosabban fogalmazva, ahol taláható hanganyag, ott azt online lejátszhatóvá tették az oldalon. Amiért viszont érdemes ide benézni, az a megfigyelések menüpont. Itt az ország több pontjáról találhatunk folyamatosan adatokat. Ez csak azért érdekes, mert ezeket az ott lakó, metnet-en regisztrált felhasználók írták. Így ha valahol azt írják, hogy esik az eső, akkor arra mérget lehet venni. :)

Tuti menü