Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos Informatikai linkek mindenkinek képes leírás - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Hasznos Informatikai linkek mindenkinek - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznos.tlap.hu » Hasznos Informatikai linkek mindenkinek
Keresés
Találatok száma - 20 db
Az Open-source szemléletről

Az Open-source szemléletről

A Soft-Tech EU szoftverfejlesztő csapata az Open-source szemlélet elkötelezett híveként kíván rövid, lényegre törő tájékoztatást adni az Open-source mibenlétéről, illetve annak fontosságáról, egyre szélesebb körben történő elterjedésének jelentőségéről. Cégünk az Open-source szoftverek, illetve rendszerek támogatójaként gyakran használ ingyenes eszközöket fejlesztései kivitelezésére. Akár nagyvállalati szoftverekről, akár ipari automatizálásról legyen szó, az Open-source eszközök fontos szerepet játszanak fejlesztőink munkájában.

Detect Biztonságtechnika és Telekommunikáció

Detect Biztonságtechnika és Telekommunikáció

Cégünk irodák, irodaházak, raktárak, lakások és egyéb helyiségek átfogó gyenge- és erősáramú szolgáltatását biztosítja. Ez magában foglalja a számítógép-hálózat, a tűz- és behatolásjelzők, a telefon- és díjelszámoló rendszerek, a zártláncú videó- és kaputelefon rendszerek, az erősáramú irodai hálózat, valamint a biztonsági beléptető berendezések komplex tervezését, kivitelezését és karbantartását.

Ebookz

Ebookz

Az Ebookz Magyarország legnagyobb elektronikus könyv (ebook) tutorial, oktató videó oldala. Magyarországon először az Ebookz-n magyar nyelvű Photoshop, HTML, Pascal, Java, Adobe Premiere, PHP-Nuke, matematika, videó szerkesztés, DOS, G-portal, videó konvertáló, VirtualDub, Total Commander, Flash 8 oktató videó és egyéb magyar nyelvű oktató videók! Ide érdemes regisztrálni!

Egyénre szabott Excel oktatás

Egyénre szabott Excel oktatás

Egyénre szabott Excel tanfolyam Budapesten és vidéken cégeknek is. Óráimon garantáltan megbarátkozol az Excellel, és már néhány alkalom után magabiztosan fogod kezelni a táblázatokat és függvényeket. Az órákon gyakorlati példákkal dolgozunk lényegretörően, igényeidre és érdeklődési körödre szabva, így számodra is izgalmas lesz, és valóban használható tudásra teszel szert. Cégeknél is vállalok kiscsoportos oktatásokat. Keress bátran, ha szeretnéd, hogy munkatársaid magabiztosabban kezeljék a táblázatokat és képesek legyenek az önálló, gyors problémamegoldásra.

HVG tudomány

HVG tudomány

Tech hírek a világból mindenhonnan. Mindenkinek bátran tudom ajánlani ezt a portált. Mindig friss hírek, információk és újdonságok találhatóak meg itt, az IT világából. Ismerkedőknek nagyon jó rálátást ad a nyüzsgő informatikai világra, az öreg rókáknak pedig mindenféleképpen tudattágító hatással bírhat.

Informatikai biztonsági rendszertervezés

Informatikai biztonsági rendszertervezés

A PR-AUDIT Kft. munkája során főleg információbiztonsági és informatikai átvilágításokat végez és teljes körű szabályozó környezetet alakít ki. Szolgáltatási tevékenységei közé tartoznak többek közt a biztonsági rendszertervezés, integrált naplógyűjtés- és elemzés, etikus hackelés, valamint rendszerauditok végzése. Adatvédelmi vizsgálat során átvilágítja az ügyfelek adatkezelési irányelvét és az adatkezelési eljárásait, és megállapításra kerül, hogy az ügyfelek által alkalmazott adatkezelési eljárások megfelelnek-e a hatályos adatvédelmi szabályoknak. A vizsgálat kiterjed az auditált vállalkozás valamennyi tevékenységére.

Képfeltöltés

Képfeltöltés

Korlátlan képfeltöltést, tárhelyet és sebességkorlátozás nélküli elérést biztosítunk családi vagy egyéb fotóidnak kompromisszumok nélkül. Bárhol bármikor könnyedén elérheted a fotókat saját regisztrált fiókodon keresztül akár QR-kód vagy egyéni link segítségével is. Regisztráció nélkül is használhatod a szolgáltatásunkat, semmi sem kötelező de bizonyos előnyökhöz jutnak regisztrált felhasználóink mint például akár 35mb-os fájlok feltöltése is engedélyezett. Tégy egy próbát nem fogsz csalódni bennünk!

Laptop szerviz

Laptop szerviz

Az Itech Rendszerház és Szerviz Kft. Budapest VII. kerületében közel a Blaha Lujza térhez áll rendelkezésre számítógép szerviz szolgáltatásával. Laptop, netbook, notebook, tablet pc-k és lcd tévék szervizelése mind a szakterületünk közé tartozik. Az 1074 Budapest Alsó erdősor u. 3. címen vagyunk elérhetőek minden hétköznap 10:00 - 18:00 között, illetve szombaton 10:00 - 14:00 között. Ha Ön budapesti és elromlott a számítógépe, akkor a legkézenfekvőbb ha behozza hozzánk. Mi korrekt árajánlatot a szervizelésre csak akkor fogunk tudni mondani, ha behozza hozzánk elromlott készülékét egy teljes körű bevizsgálásra. Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezünk számítástechnikai eszközök javítása területén, s természetesen ezen időszak alatt rengeteg referenciát is szereztünk. Számunkra a legjobb referencia mindig az amikor ajánlják számítógép szerviz szolgáltatásunkat ügyfeleink másoknak is.

LG Terméktámogatás

LG Terméktámogatás

Valamelyik LG szoftver az, amire éppen szüksége volna? Ne vesződjön a keresgéléssel, forduljon az LG-hez, és biztosan meglesz az LG szoftver, amelyet keres! Látogasson el a http://lg.com weboldalra, nézzen szét és böngésszen kedvére, hogyha pedig problémája támad, forduljon ügyfélszolgálatához! Az LG-nél biztosan megvan az az LG szoftver, amely iránt Ön érdeklődik.

Hirdetés
Mértékegység átváltó

Mértékegység átváltó

Hány hektár egy hold? Keresse fel internetes oldalunkat! Az atvalto.hu-n keresztül, gyorsan elérhetőek a különböző mértékegységek közötti váltószámok, illetve az átváltás is villámgyorsan elvégezhető. Oldalunk jól áttekinthető és probléma nélkül használható. Az összes fontos témakört megtalálja nálunk, ami a mindennapok során szóba jöhet. Velünk szélsebesen rábukkan arra amit keres.

Nagydarab fájlok küldése egyszerűen

Nagydarab fájlok küldése egyszerűen

A Nagydarab egyszerre képes sok fájl egyidejű küldésére és fogadására. Akár 500 fáljt is képes egyszerre kezelni. A feltöltőnek mindezeket nem kell összecsomagolnia, elég, ha a megfelelő billentyűkombináció segítségével kijelöli a feltöltendő fájlokat. A címzettek egy kattintással letölthetik a zip formátumú fájlt, ami még kicsomagolásra vár. A Nagydarab.hu e-mail-t küld a feltöltött fájlról és a letöltés módjáról a címzettnek. Segítségével olyan nagy méretű fájlok küldése lehetséges, melyek feleslegesen terhelik a címzettek postafiókját, vagy az e-mail fiókok méretkorlátai miatt el sem jutnának hozzájuk.

NOD32 a vírusírtó

NOD32 a vírusírtó

ESET NOD32 vírusirtó, a leghíresebbek közül. Van kipróbálható verziója és ingyenes változata is. Az optimális működést a különböző felismerési technikáknak a kiegyensúlyozott aránya biztosítja, hiszen belátható, hogy az sem szerencsés, ha egy vírusirtó minden fájlt vírusnak címkéz, mint ahogy az is megengedhetetlen, hogy egy valódi kártevőt ne ismerjen fel.

Online Tudományos Számológép

Online Tudományos Számológép

Online tudományos számológép, amiben sosem kell elemet cserélni. Kiválóan használható, amikor csak egy számítógép vagy egy laptop áll rendelkezésünkre. Egyenlőre még nincs teljesen kész, de programozható lesz. Már így is többet tud, mint egy hagyományos számológép.

Origo Szoftverbázis

Origo Szoftverbázis

Magyarország egyik legöregebb letöltőoldala. Itt mindenféle program megtalálható, minden témában, legyen az freeware, trial vagy akár fizetős. Természetesen itt a legújabb vírusírtók, a frissítéseik is megvannak. De megnézhetjük a letöltési toplistákat, hogy milyen alkalmazásokat töltenek le a legtöbben. Érdemes, hiszen amit rendszeresen sokan töltenek le az sohasem véletlen.

Prím letöltésportál

Prím letöltésportál

Magyarország második legöregebb letöltőoldala. Itt mindenféle program megtalálható, minden témában, legyen az freeware, trial vagy akár fizetős. Több kategória és toplista szerint is tudunk válogatni a szoftverek között.

Program letöltések

Program letöltések

Ingyenes program letöltések. Itt olyan programokat találsz, ami segít az internetezésben vagy épp grafika készítésében vagy a számítógépedet gyorsítja. Segédprogramok. Ingyen letöltheted - van amelyik magyar nyelvű is. A böngésző a leggyakrabban használt alkalmazás. Képzeld el, hogy nem a gépedre van telepítve a böngésződ, hanem egy pendrive-ra, rajta vannak a kedvencek, az internet böngészés előzmények, a mentett jelszavak, a beállítások, tehát minden... És ezt az usb sticket bárhol a világban bedugod egy számítógépbe, akkor a saját jól bevált és testre-szabott böngésződet használhatod.

Rendszerkarbantartás

Rendszerkarbantartás

Rendszergazda szolgáltatások, rendszerkarbantartás szakértőktől, versenyképes árakon. Gyors, megbízható, biztonságos szolgáltatások. Ingyenes felmérés! Kérjen ajánlatot ma! Cégünk kezdete egy a ma piacvezető ügyviteli részvénytársaság belső rendszergazda részlegére nyúlik vissza. A több éves, jó színvonalú szolgáltatásunkat igénybevevő ügyfeleink elégedettsége emelte ki cégünket a jelenlegi formájává, önálló informatikai vállalkozássá. A Perfect-IT Services Kft megalakulásától a kis-, és középvállalkozások részére rendszergazda feladatok teljes körét magas színvonalon, költséghatékonyan és kölcsönös bizalmi alapon végzi.

Tuti menü