Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos linkek az egészségről képes leírás - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Hasznos linkek az egészségről - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznos.tlap.hu » Hasznos linkek az egészségről
Keresés
Találatok száma - 12 db
A fogpótlás menete

A fogpótlás menete

Kétféle eljárás is használatos fogpótlásra. Ilyenek pl. a fix fogpótlások, amik mint a nevükből is egyértelmű, nem szedhetőek ki a szájból orvosi segítség nélkül. Ide sorolandó a foghíd is. Amennyiben a helyzet úgy kívánja, akkor kivehető fogpótlás is készíthető. Ez a betegtől függően lehet részleges vagy teljesen kiszedhető. Ami az anyagát illeti, műanyag fogpótlás és titán implantátum a gyakori. A nemesfémek alkalmazása egyre jobban háttérbe szorul az áruk miatt. A cikket elolvasva Ön részletesebben is tájékozódhat a részleges és fix fogpótlásokról!

Biorezonancia

Biorezonancia

Biorezonancia kezelés Óbudán. Fáradtnak, levertnek érzi magát? Szeretné megtisztítani testét-lelkét? A biorezonancia kezelés felméri a fizikai test állapotát, segít leszámolni a túlsúllyal, legyőzni a betegségeket, kiiktatni a stresszfaktorokat, méregtelenít, javítja a közérzetet. Jelentkezzen be most!

Biorezonancia.org

Biorezonancia.org

Minden anyag, élő szervezet rendelkezik a csak rá jellemző rezgéstartománnyal. A SCIO rendszer (Scientific Consciousness Interface Operation System) 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait. Néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját teszteli a páciensen. A biorezonancia segítségével könnyen szokhat le dohányzásról, vagy könnyítheti a fogyást is.

Egészséges receptek

Egészséges receptek

Egészséges Receptgyűjtemény, mindenféle témában. Legyen szó akár influenzáról, lisztérzékenységről vagy lugosításról, itt minden témában találsz az ízlésednek megfelelő receptet. Böjt, fogyókúra vagy makrobiotika; semmi sem akadály. Minden, ami egészséges.

Egészséges táplálkozás dietetikai szempontból

Egészséges táplálkozás dietetikai szempontból

Egészséges táplálkozásról sokat hallunk mostanában, mégis nehéz eligazodni az egymásnak ellentmondó információhalmazban. Első lépésként tisztázzuk le mit is jelent az egészséges táplálkozás fogalma. Sokan egészséges ételek fogyasztását értik alatta. Az egészséges étel nem a megfelelő kifejezés, hiszen a forgalomban lévő élelmiszerek mindegyike egészségesnek tekinthető. Viszont vannak olyan ételek, italok, amelyek fogyasztása gyakrabban, másoké jóval ritkábban ajánlott. Az egészséges táplálkozás a különféle ételek és italok megfelelő arányban és mennyiségben, kellő változatossággal történő rendszeres fogyasztása. Ezáltal a betegségek kockázatát minimálisra csökkenthetjük.

Elektromos cigaretta

Elektromos cigaretta

A Vaporta célja egy folyamatosan frissülő, áttekinthető, részletes tudásbázis létrehozása az egyre gyarapodó hazai vaper közösség számára, a közösség tapasztalatai alapján. Ha vásárlás előtt szeretnél tájékozódni, vagy akár a karbantartással kapcsolatban van kérdésed, ne habozz feltenni! Ha már profi vagy, segíts megválaszolni mások kérdéseit!

G-OLDLake kombinált szauna

G-OLDLake kombinált szauna

A G-OLDLake Szauna az Ön otthonába viszi a szauna varázsát. Vállaljuk, komplett szaunák tervezését és kivitelezését a kisebb családi szaunától a 10-12 személyes közösségi szaunákig. Minőségi egyedi termékek egy életre! G-OLDLake szauna termékek választása egy kamatozó befektetés, mely egészségének megőrzését és immunrendszerének megerősítését szolgálja! Ön választ! Mi építünk. Több éves szauna gyártói tapasztalatunkra alapozva tudjuk, hogyan ötvözzük a jövő technológiáját a már jól bevált tradíciókkal. Kiváló szakember gárdánk egyedileg tervezi és gyártja az adott helyiségbe pontosan illeszkedő izzasztó fürdőt

Grafológus és pszichológus dolgozik problémáin Budapesten

Grafológus és pszichológus dolgozik problémáin Budapesten

Kombinált módszereket alkalmaznak jól felkészült szakemberek Budapesten. Akár azonnal hívhat, megoldást kap problémáira. A pszichológia és a grafológia eszközeit kombinálva modern, tudományosan elfogadott módszerekkel dolgoznak. Cégeknek is természetesen megoldást nyújtanak egyedileg kidolgozott csoportterápiáival. Hívja őket gyorsan, ne habozzon, ne titkolja a bajokat. Leggyorsabban a grafológia és a pszichológia kombinációja segíthet, egyedi esetek, nehéz, megoldhatatlan gondok megszüntetése könnyen és gyorsan most.

Kérdések a fogszabályozással kapcsolatban

Kérdések a fogszabályozással kapcsolatban

A DentiDent Implant Clinic Budapest belvárosától mindössze 20 percre, Vecsésen található. Főtevékenységünk a fogbeültetés, de szolgáltatásaink között szerepel többek között a fogszabályozás és a fogfehérítés is. A fogászati implantáció során a legkorszerűbb megoldásokat alkalmazzuk, cirkont használunk annak érdekében, hogy a végeredmény esztétikus és pontos legyen. Klinikánk szinte minden szájsebészettel és szájüreggel kapcsolatos problémára kínál megoldást, ráadásul kifejezetten kedvező áron. Keressen minket!

Hirdetés
Panoráma rtg, 3D CBCT készítés

Panoráma rtg, 3D CBCT készítés

Korszerű fogászati CT (3D CBCT), panoráma röntgen, kedvező áron és gyorsan, beutaló nélkül. Ön minket keres! Fogászati röntgen palettánkon bármilyen radiológiai eljárást megtalál, amire szüksége lehet a digitális panoráma rtg mellett. Tökéletes, részletgazdag felvétel a teljes fogazatról pillanatok alatt. Kéréséhez igazodva elküldhetjük e-mailben vagy CD-re is írhatjuk az elkészült anyagot. Profi szakembergárdánk készséggel áll rendelkezésére a belváros szívében, a Nagymező utcában. Hétfőtől péntekig este 8-ig várjuk!

PH program lépésről-lépésre

PH program lépésről-lépésre

Az egészséges életmód!...és ami mögötte van. Tudod miért vagy pattanásos, miért vannak problémáid a súlyoddal? Lehet valamilyen betegség miatt szenvedsz. Bármi egészséggel, táplálkozással kapcsolatos problémád is legyen, az alábbi írásban útmutatót találsz a tested és a lelked helyes egyensúlyának megteremtésével kapcsolatban.

Vitaminsziget

Vitaminsziget

2005-ben családi vállalkozásként, egy háromgyermekes anya személyes megpróbáltatásai (kórházi kezelések, hatástalan antibiotikum kúrák stb.) nyomán indult. Az alapító, gyermekeinek gyógyulása után úgy döntött, személyes tapasztalatait megosztva és a hatékonynak bizonyult termékeket megismertetve próbál segíteni azoknak, akik egészségügyi problémájukra nem találnak megoldást. A tapasztalatok átadását folyamatosan frissülő, megbízható szakmai anyagokkal, valamint szakszerű egészségügyi és életmód-tanácsadással az útkeresés során megismert, hiteles (és az alternatív gyógymódok által elhivatott) orvos szakértők segítik.

Tuti menü