Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos linkek haladóknak képes leírás - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Hasznos linkek haladóknak - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznos.tlap.hu » Hasznos linkek haladóknak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Daemontools

Daemontools

DVD és CD meghajtó ill. lemez emulálására alkalmas segédeszköz, amely az adathordozóról készült 'image' állomány alapján utánozza az eredeti lemez működését. A rengeteg támogatott image formátumo (iso, bin, cue, stb.) mellett a program a különböző másolásvédelmek utánozására is képes, így az azt ellenőrző programok futtatására is használható.

Drupal

Drupal

A mindenre rávehető tartalomkezelő! Közösségi webhelyek, személyes blogok, videómegosztók, webáruházak és brosúrák. A Drupal mindezt tudja, sőt még sokkal többet is. Próbáld ki, és hozd ki belőle a lehető legtöbbet.

ImgBurn az Optikai égetőmű

ImgBurn az Optikai égetőmű

Tulajdonképpen bármilyen CD-ről készített image-fájlt - lemezképet - kiír CD-re, DVD-re, Blue-Ray lemezre könnyen, gyorsan. De ez a kis program képes image-fájlt készíteni a már meglévő lemezeinkről, sőt még biztonsági mentést is készíthetünk vele a féltett könyvtárainkról és fájljainkról. Remek ingyenes alternatívája már komplett CD- és DVD-író programoknak.

Joomla

Joomla

A Joomla! egy ingyenes tartalomkezelő rendszer, mellyel profi színvonalú weblapot építhetsz. Mivel könnyen elsajátítható a használata, nem csak magánfelhasználók, hanem cégek, vállalkozások is gyakran a Joomlát választják itthon és világszerte egyaránt.

Plakáttartó - Display Plaza

Plakáttartó - Display Plaza

Fix Pont Trade Kft. 1995 óta foglalkozik eladáshelyi reklámeszközök forgalmazásával. Ez idő óta a Marketing Displays - kölni székhelyű - nyugat-európai piacvezető display gyártó cég, gyári márkaképviselete. A forgalmazott eszközök, a raktárról kapható standard termékektől az egyedi gyártású plakáttartó megállítótáblákig, terjednek. Irodánk, bemutatótermünk és kisebb raktárunk Budapest szívében található. A nagyobb megrendeléseket, az egyedi gyártásokat németországi központunk segítségével intézzük.

Újratelepítés utáni kezdő programcsomag

Újratelepítés utáni kezdő programcsomag

Az oldal célja, hogy üres, újratelepítés alatt álló számítógépek programjainak telepítésében segítsen, ráadásul teljes, ingyenes, jogtiszta, minőségi, tesztelt és többnyire magyar nyelvű szoftverekkel! Azért mindenkinek érdemes átfutni az itt található programokat (melyek mindig aktualizálódnak), mert talán olyan szoftverre bukkansz, amit régóta kerestél, vagy nem is tudtad, hogy létezik, de pont arra lesz szükséged!

WordPress a modern publikációs platform

WordPress a modern publikációs platform

A WordPress egy modern publikációs platform, ami az esztétikát, a webes szabványokat, és a használhatóságot tartja szem előtt. A WordPress egyszerre ingyenes és szabadon felhasználható. Egyszerűbben, a WordPress arra való, hogy publikálj, és nem arra, hogy harcolj vele.

Zonealarm tűzfal

Zonealarm tűzfal

A legnépszerűbb tűzfal ingyenes verziója. Valójában egy könnyen telepíthető és használható Windows tűzfal. Figyeli az internetről érkező kéréseket és a kifelé küldött üzeneteket. Támadási naplót - log - is készít! Az elcsípett támadókról a weben további információt gyűjt. Otthoni használatra ingyenes!

Tuti menü