Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos linkek kezdőknek képes leírás - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Hasznos linkek kezdőknek - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznos.tlap.hu » Hasznos linkek kezdőknek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Adobe Reader

Adobe Reader

Az interneten elterjedt PDF-fájlok megnézésére és a bennük való keresésre és azok kinyomtatására való eredeti szoftver. A mindennapi munkában nem igazán nélkülözhető manapság. Érdemes mindig a legújabb verziót letölteni, ha éppen nincs fent a gépünkön.

Gimp képszerkesztő

Gimp képszerkesztő

A linuxon már jól ismert, közkedvelt és ingyenesen használható grafikus program windows-os változata, magyar nyelvi fájllal. Számtalan képformátumot kezel, plug-in és modul felépítése révén nemcsak rajzolásra alkalmas, de számtalan grafikai effektet is tartalmaz.

Honlap elemzés

Honlap elemzés

Oldalunkon megtudhatja, hogy milyen szempontok alapján készül egy honlap elemzés, ha figyelembe vesszük a keresőoptimalizálás feltételeit is. Ha honlapját ennek megfelelően javítja, megfelel majd a legújabb internetes szabványoknak. Mind az internetes keresők és mind a látogatók szempontjából használhatóbb lesz honlapja és a keresők találati listáján előrébb fog kerülni.

Mértékegység átváltó

Mértékegység átváltó

Mértékegység átváltás Önnek a nap 24 órájában! Mértékegység átváltó, hogy az átváltás ne okozzon gondot Önnek! Legyen szó bonyolult quantummechanikai függvényről vagy csak egy sima összeadásról, nálunk megtalálja számítását! Hosszúság, hossz, tömeg, idő számítás egyszerűen, könnyedén! Nem szükséges regisztrálni, akár perceken belül megtudhatja a kívánt eredményt!

OpenOffice

OpenOffice

Az OpenOffice a lehető legteljesebb mértékben nyílt irodai csomag, amely használja az Oasis új, nyílt dokumentumszabványát. A szoftver kinézete és használata ismerős lesz bárkinek, aki használt már irodai csomagot, ezért könnyű váltani az OpenOffice-ra - a szoftver olvassa a főbb versenytársak fájljait. Az OpenOffice-t barátságos önkéntesek serege támogatja, akik szívesen segítenek a kezdő és haladó felhasználók problémáinak megoldásában.

ProHardver

ProHardver

ProHardver - Online PC Magazin -, a hardver portál. A prohardver Magyarország legnagyobb független, szakmai számítástechnikai oldala, mely rendszeres tesztekkel, bemutatókkal, piactérrel, apróhirdetésekkel, napi hírekkel és hatalmas fórumával várja olvasóit.

Tanuljunk tanulni

Tanuljunk tanulni

Gondod van a tanulással? Szeretnéd tudni, hogy hogyan tanulj? Szeretnél tudni tanulni? Akkor itt kezdd el! A tanulási nehézségek lényeges nyílt és rejtett problémáit tagolja ez a fontos kis iromány. Ezen kis tanulmány végén még találunk egy-két nagyon hasznos ajánlott irodalmat, amin érdemes lehet továbbhaladni.

Total Commander fájlkezelő

Total Commander fájlkezelő

A Total Commander fájlkezelő egy kiváló program, amely jól használható fájlkezelő a Windows operációs rendszerhez. Rendelkezik a jól ismert DOS operációs rendszer alatt működő - ha valaki még emlékszik rá - Norton Commander hasznos tulajdonságaival, de újabb és újabb verziói egyre jobban kiaknázzák a Windows adta lehetoségeket. Tömörített fájlokat is kezel és FTP-zni is tud már. Ezeken felül a legkülönbözőbb tudású plugin-ok készültek el hozzá, a még teljesebb használhatóságért.

Tuti menü