Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos linkek tárhely kereséshez képes leírás - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Hasznos linkek tárhely kereséshez - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznos.tlap.hu » Hasznos linkek tárhely kereséshez
Keresés
Találatok száma - 5 db
eForce tárhely

eForce tárhely

Az eForce Informatikai és Kereskedelmi Kft. egy innovatív webtárhely szolgáltató, amely Magyarországon elsőként magas rendelkezésre állású, felhő alapú infrastruktúrával szolgálja ki ügyfeleit. A szolgáltató legfőbb célja, hogy könnyen kezelhető, mégis professzionális színvonalú domain és tárhely szolgáltatásokat nyújtson főként hazai magánszemélyek, civil szervezetek, illetve kis- és középvállalkozások számára. Dinamikusan fejlődő fiatalos csapatunk, több éves tapasztalattal, valamint stabil pénzügyi és technikai háttérrel rendelkezik.

Greenhosting tárhely

Greenhosting tárhely

Ahogy a hagyományos izzókat leváltják az energiatakarékos égők, úgy fogják leváltani az elavult, régi adatközpontokat az új, modern, megújuló energiára épülő központok. Büszkék vagyunk rá, hogy a tárhely szolgáltatás biztosításához hazánkban elsőként a GreenHosting vállalta, hogy kizárólag olyan modern és megbízható adatközpontokban tárolja szervereit, amelyek energia szükségletüket 100%-ban megújuló, környezetbarát energiával fedezik.

Newhosting tárhely

Newhosting tárhely

Ingyenes webhosting és email szolgáltatásokat nyújt, csak egy regisztrált domainünket kell arra a tárhelyre irányítani. Kapunk 3000 MB ingyen tárhelyet. Lehetőségünk van másodlagos domain név használatra is. Reklámmentes tárhelyet kapunk, melyet - ispCP alapú - kontrol panelen keresztül tudunk adminisztrálni. Egyéni hibaoldalt is készíthetünk. Az oldal részletes statisztikákat készít. Lehetőség van PHP/MySQL használatra is. FTP hozzáféréssel is fel lehet tölteni oldalaink tartalmát, de lehetőség van CMS rendszerek használatára is. Napi adamentést kapunk, hogy ne vesszen kárba a munkánk, amit honlapunkba már eddig beleöltünk.

Viacom tárhely

Viacom tárhely

Tárhely a ViacomKft-től 2013-ban is! Folyamatosan fejlődő felhő alapú webkiszolgálás, egyedi megoldásokkal. Nem olcsó és nem drága, de itt is megtalálhatod a megfelelő tárhelyet igényeidnek. Nem mutat sokat elsőre, de nagy tudású háttérgárda és elég sok beállítási lehetőség vár, ha őket választod.

Webneked

Webneked

PHP és MySQL hoszting vagyunk, naprakész hardverrel és folyamatosan frissített, fejlesztett szoftverekkel. Szervereink erősek és stabilak, 1 Gbps-os internet kapcsolattal rendelkeznek. Minden felhasználónknak egyedi emailcímet és hibalapokat biztosítunk. Írja magáról a Webneked csapata. Több kezdő csomag is rendelkezésedre áll a választáshoz. Természetesen azért vannak korlátok és egyéb információk, amit érdemes elolvasni alaposan. Próbáld ki!

Tuti menü