Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos Online Szótárak képes leírás - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Hasznos Online Szótárak - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznos.tlap.hu » Hasznos Online Szótárak
Keresés
Találatok száma - 6 db
Google Fordító

Google Fordító

A Google ingyenes online fordítási szolgáltatása azonnal lefordítja a szövegeket és a weboldalakat. A fordító szolgáltatás a következő nyelveket támogatja: magyar, afrikaans, albán, angol, arab, azerbajdzsáni, baszk, belorusz, bengáli, bolgár, cseh, dán, eszperantó, észt, filippínó, finn, francia, galíciai, görög, grúz, gudzsaráti, haiti kreol, héber, hindi, holland, horvát, indonéz, ír, izlandi, japán, jiddis, kannada, katalán, kínai, koreai, Lao, latin, lengyel, lett, litván, macedón, maláj, máltai, német, norvég, olasz, orosz, örmény, perzsa, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, szlovén, szuahéli, tamil, telugu, thai, török, ukrán, urdu, vietnami, walesi

Idegen szavak szótára

Idegen szavak szótára

Ha sokszor gondot okozott egy-egy szó megértése, vagy csak színesíteni szeretnénk szókincsünket, akkor itt megtaláltuk a megfelelő megoldást, az Idegen szavak online értelmező szótára személyében. Olyan szavak találhatóak itt meg, amelyeket a hétköznapi nyelvben használtak ugyan, de kevéssé ismertek.

Magyar Online Helyesírás Szótár

Magyar Online Helyesírás Szótár

Az első ingyenes Online Helyesírás Szótár. Magyarországon jelenleg is sokaknak gondot okoz a helyesírás, ami országos probléma és ez a tanév kezdetével rendszeresen újra reflektorfénybe kerül.Eddig nem volt olyan online helyesírási szótár, ahol gyors és megbízható segítséget lehetett volna kapni. Az iskolateve.hu ezt a problémát szeretné orvosolni a teljesen ingyenes, magyar online helyesírás szótár közreadásával. Az interneten keresztül bárhonnan, bármikor elérhető oldal eddig példátlan módon nyújt segítséget a helyesírási tanácsadásra vágyóknak. Különlegessége, hogy nem csak a szavakat találjuk meg, hanem az adott szóra vonatkozó helyesírási szabályok is egy kattintással megjelentethetők. A keresést részletes keresési beállítások segítik. Az online helyesírás szótár a www.iskolateve.hu vizuális oktatási portálról érhető el, vagy közvetlenül a www.magyarhelyesiras.hu oldalon. Az iskolateve.hu a folyamatosan megjelenő DVD kiadványokon túl, a jövőben további, ingyenesen elérhető tartalmakkal is szeretné segíteni a tanárok, diákok, érdeklődők munkáját.

SZTAKI többnyelvű Szótár

SZTAKI többnyelvű Szótár

Angol-, Német-, Francia, Olasz-, Holland-, Lengyel-Magyar online szótár. Az MTA SZTAKI által fejlesztett online szótár, amely hangos szótárat is tartalmaz és még WAP-on is megtalálható, akinek esetleg mobiltelefon van rá szüksége.

Webfordítás

Webfordítás

Weboldalt, szöveget, egyetlen szót is tud fordítani ez az oldal, így elég sokoldalúan használható fordításhoz. Természetesen amikor tömegesen fordítjuk a szavakat szöveg és weboldal gyanánt, akkor azért elég nyers tud lenni, így csak ügyesen!

Wikipédia

Wikipédia

Vélhetően a világ legnagyobb értelmező szótára, amely online elérhető. Magyarul közel 200.000 bejegyzés érhető el. Természetesen angol nyelven már több, mint 3.000.000 bejegyzés található. Számtalan témát, eseményt és biográfiát ölel fel e hatalmas tartalom. Érdemes itt keresni és akár csak böngészgetni is. Sok-sok érdekes adatra, tényre bukkanhatunk.

Tuti menü