Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos Üzleti linkek képes leírás - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Hasznos Üzleti linkek - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznos.tlap.hu » Hasznos Üzleti linkek
Keresés
Találatok száma - 28 db
A jól megírt önéletrajz fontossága

A jól megírt önéletrajz fontossága

Az álláskereséshez mindenképpen kell egy önéletrajz. A Workania pontosan ezért ad rá lehetőséget, hogy oldalán bárki létrehozhassa a saját önéletrajzát. Hogy miért éri meg? Leginkább azért, mert az így kreált önéletrajzok hozzáadódnak a cégek által böngészett adatbázisba. Ezzel is növelve az esélyeket. Továbbá ha úgy szeretné, akkor önéletrajzát akár MS Word formátumban is letöltheti. A megkreálás összesen hat lépés! Abban az esetben, ha Önnek is önéletrajzra lenne szüksége, akkor látogasson el a weblapra.

Banner készítés

Banner készítés

Banner készítési szolgáltatásunk, több mint 10 éve nyújt grafikai segítséget, hazai és külföldi cégeknek illetve intézményeknek, hogy reklámkampányukhoz egyedi hirdetéseket tudjanak használni, melyek növelik weboldaluk látogatottságát vagy termékeik eladásának számát. Egyedi fejlesztésű animációs bannereink, 48 órán belüli átadással készülnek, de igény esetén 24 órán belül is használható a kért hirdetés! Partner kapcsolati programunk, remek árakat biztosít, amennyiben folyamatosan szükség lenne új bannerekre, vagy több méretmutációt rendelnének egy időben!

Bérelhető webáruház

Bérelhető webáruház

A Renter bérelhető webáruház rendszere a legfrissebb technológiákra épül, így megbízható, gyors és értékesítési szempontból hatékony webáruházat nyithat nálunk. Bérelhető webáruház rendszerünket folyamatosan fejlesztjük felhasználóink igényei alapján. Nincs termékfeltöltési korlát, akár több ezer terméket is feltölthet plusz költségek nélkül. Díjmentes webcímet vagy saját webcímet is regisztrálhat. Az előfizetési díjon kívül semmilyen fejlesztési vagy egyéb jutalékos költség nem terheli Önt! A webáruház bérlés mellett igénybe veheti marketing szolgáltatásainkat és segítünk megkeresni potenciális vásárlóit. Vásárlói elégedettek lesznek az Ön leendő webáruházával. Webáruház bérlés szolgáltatásunkat ingyen kipróbálhatja 60 napig!

CRM Rendszer.hu

CRM Rendszer.hu

Hatékony kapcsolattartó rendszert szeretne cége/vállalkozása számára? Az ügyfelek adatai és a velük történt kapcsolat históriája megtalálható (az első telefontól kezdve). Hatékonnyá teszi az új ügyfelek szerzését. A már meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartást egyszerűsíti. Meglévő ügyfeleknek könnyebb újra (vagy kereszt-) értékesíteni. Az esetleges reklamációkat pontosabban lehet nyomon követni. Lényegi információk nem vesznek el (elfelejtheti a papírcetlit) Emlékeztetőket lehet beállítani (pl. hívás időpont, névnap vagy termék garancia lejárta...) Az ügyfélhez tartozó dokumentumok, ajánlatok egy helyen fellelhetőek.

Digitális és ofszet névjegykártya készítés

Digitális és ofszet névjegykártya készítés

Technológiánk kiterjed kis és nagy példányszámú, digitális és ofszet névjegykártya, szórólap nyomtatására, ezen kívül egyedi formájú és méretű prospektus, étlap, esküvői meghívó és ültetőkártya kivitelezésére is. Idegennyelvű, kétoldalas névjegykártya készítését akár aznapi kiszállítással is tudjuk vállalni. Fejlett kötészetünkben bármilyen megoldásra fel vagyunk készülve, legyen az sarokkerekítés, fóliázás, laminálás, formalakkozás, arany vagy bármilyen fémes nyomat, hajtott névjegy, de egyedi formákat is el tudunk készíteni!

Duguláselhárítás olcsón

Duguláselhárítás olcsón

Üdvözlöm, Magyar Endre vagyok, duguláselhárítással foglalkozom már több, mint 25 éve. Örömmel állok szolgálatára, amennyibe a segítségemre van szüksége! Munkámra garanciát adok, fix árakkal rendelkezünk, modern technológiával dolgozunk, az ország bármely pontján vállalunk munkát, számlaképesek vagyunk. A duguláselhárításon kívül a szolgáltatásaink: Duguláselhárítás, csatornatisztítás, vezetékek, kábelek felkutatása, csatornavizsgálat kamerával, gyökérvágás, pincei vizek szivattyúzása, fertőtlenítés és szagmentesítés.

Egyedi feliratok

Egyedi feliratok

Egyedi térbeli betű készítés beltérre. Kivitelezés a fővárosban és környékén. Speciális térbeli betű kivitelező homlokzatra vidéken. Tudniillik a fogyasztókat erőteljesen motiválni kell. Ily módon válik igazi feliratkészítő gépezetté egy habbetu.hu oldalon. Mely akkor is nyereséget kelt, ha a vállalkozó éppen valami egészen mással tölti idejét. Akár nyaralással is foglalkozhat, mivelhogy a logója mindvégig észrevehető a célpiacnak Ide tartozó témában számtalan kiemelkedő bejegyzést lelhet Habbetu.hu feliratok könnyedén blogján.

Esküvőre dekoráció készítése, és kellékbérlés

Esküvőre dekoráció készítése, és kellékbérlés

Vállalkozásunk azzal a céllal, és szemlélettel működik, hogy az ifjú, házasulandó pár válláról levegye azt a terhet, mint például az esküvő helyszínéül kiválasztott terem díszítése, az összhang, a hangulat, és a meghittség megteremtése. Vállaljuk esküvői helyszínek bel,- és kültéri dekorálását! Munkáink kivitelezése során kiváló minőségű anyagokat használunk, melyhez dekoratőreink gyakorlatiassága és fantáziája párosul! Ugyanakkor üzletpolitikánk egyik alappillére, hogy az ifjú pár kéréseit, kívánságait mindig szem előtt tartva tervezzük meg a dekorációt. Ön megálmodja, az esküvőicsoda kivitelezi!

Eternity Esküvői Ruhaszalon weboldala

Eternity Esküvői Ruhaszalon weboldala

Nézz szét kedvedre gazdag, folyton frissülő, csinos menyasszonyi ruha felhozatalunkból! Millió tónus, kinézet a szokásos A vonalútól a strasszal díszített fazonig, illetve csini vállpántos menyasszonyi öltözetekig. Pénztárca kímélő árak, szakképzett, szelíd eladók, lakályos üzlet, hatalmas választék ingyenes ruhapróbák, flexibilis bejelentkezés. Szalonunkban bármennyi időt eltölthetsz, bármennyi ruhát felpróbálhatsz, bárkit magaddal hozhatsz, fényképezhetsz! Csinos esküvői ruha árukínálat, Eternity Szalon, Budapest!

Hirdetés
Éttermi szoftvermegoldások

Éttermi szoftvermegoldások

Szállodát, éttermet, netán fitness termet vagy wellness központot üzemelhet, de nem hallott még az éttermi rendszerek nagyszerűségéről? Itt a remek alkalom a teljes automatizálásra, a menedzsment kialakítására! Keressen minket, igényelje a szállodai szoftver vagy éttermi szoftver programok egyikét! Profi elszámoltató rendszereinket is csak ajánlani tudjuk: a pincér program és a vendéglátó program mindenben a segítségére lesz! Ha megbízható üzlettársakat keres, döntsön ezek mellett! Növelje a bevételét akár már ma!

Help desk software

Help desk software

A Compgate vállalati nyilvántartó rendszerek készítésével és üzemeltetésével foglalkozik. A vállalkozás által kifejlesztett WebDesk internetes IT support és help desk software már számos hazai kis- és középvállalkozásnál és intézménynél került bevezetésre. Mivel a WebDesk webes felületen érhető el, így alkalmazásához nincs szükség dedikált hardver telepítésére, de természetesen lehetőség van saját (belső), fizikai hálózaton belül is üzemeltetni. Fontosabb szolgáltatásai többek között a non-stop üzemidő, az adott céghez igazított, valamint felhasználói jogosultsági szerepköröket figyelembe vevő, egyedi végfelhasználói felület, távoli kezelés, alkalmazásfejlesztői felületek, melyekkel más szolgáltatásokhoz kapcsolható a rendszer (Gmail, mobil applikációk), riportok készítése és analizálás, valamint SLA és ITIL menedzsment integrálása. A kész rendszer a külön betölthető modulokból áll, ezért rugalmasan alakítható, könnyedén telepíthetőek új képességek.

Hogy adjunk visszajelzést?

Hogy adjunk visszajelzést?

A visszajelzés adás felettébb fontos a vállalati életben. Hiszen ezen is múlik, hogy kollégáink hogyan viszonyulnak majd hozzánk vagy éppen saját munkájukhoz. Éppen ezért rendívül lényeges, hogy csakis a megfelelő módon adjunk visszajelzést. Egy példa: Pozitívat nyilvánosan adhatunk, negatív visszajelzést pedig csak négyszemközt. A végső cél ugyanis az, hogy a visszajelzések adása jobb teljesítményt hozzon, ne pedig sértődést! Az objektivitás is fontos. További ezzel kapcsolatos dolgok is szóba kerülnek a Boér Tamás által tartott vezetői coachingon.

Hogyan ismerjük meg vevőink igényeit a leggyorsabban?

Hogyan ismerjük meg vevőink igényeit a leggyorsabban?

Szeretné tudni, hogyan szerezhet minőségi vásárlót a weboldalán? Már létezik az az innovatív megoldás, amelynek a segítségével olyan üzletpolitikát képes folytatni, amelynek köszönhetően a vevői igények a leggyorsabban megismerhetőek. Hasznos bevétel növelő eszközök bemutatása egy olyan adatbázist készítő eszközön keresztül, amely a vásárlókhoz való viszonyulást alapjaiban megváltoztatja. A vásárló centrikus gondolkodás mód ma már elengedhetetlen. A sikeres vállalkozások pedig tudják, hogy a versenyelőnyük a tökéletes kiszolgálásban, ezáltal a vásárlók elégedettségében rejlik.

InternetPrint - online névjegykártya rendelés

InternetPrint - online névjegykártya rendelés

Az InternetPrint digitális nyomda a névjegykártya készítésnek olyan - gyors, mégis magas minőségű - módját kínálja Önnek, amivel elkerülheti a hagyományos névjegykártya készítésekor szokásos lassú és drága terveztetési, anyagleadási, nyomdai lépéseket. Önnek mindössze annyi a feladata, hogy online tervezőnkben kiválaszt egy névjegykártya mintát, megadja az adatait, és rendszerünk már készíti is az Ön saját névjegykártyáját. A nyomtatás technológiája digitális 4 színnyomásos eljárás, mely a ma ismert nyomdatechnikák közül az egyik legimpozánsabb megjelenést nyújtja. Koncentráljon az üzletre, a névjegykártya készítést bízza ránk!

LiNeX

LiNeX

Közel 20 éves, kis- és középvállalkozásoknál, nagyvállalatoknál, egészségügyi intézményeknél, állami szférában, banki területen és magánszemélyeknél, különböző nyílt- és zárt forráskódú elemekből álló heterogén rendszerekben szerzett fejlesztői és üzemeltetői tapasztalattal nyújtok informatikai szolgáltatásokat. Elsősorban, de nem kizárólag nyílt forráskódú rendszerek fejlesztését és üzemeltetését végzem, emellett szervizeléssel, oktatással, szoftver- és hardvereszközök forgalmazásával és hoszting szolgáltatások nyújtásával is foglalkozom, és bármilyen felmerülő igényeket és informatikai célokat igyekszem megvalósítani.

Marketingiskola

Marketingiskola

A Marketingiskola azért van, hogy segítsen növelni a marketing eredményeidet. Ami a bevételt hozza, az a marketing. Ha nem értesz hozzá, akkor pedig a marketing hiánya az, ami kiaknázatlanul hagyja a cégedben rejlő lehetőségeket és megfoszt a potenciális bevételed legnagyobb részétől. A profi marketing hiánya sokkal több kárt és elmaradt bevételt okoz a cégednek, mint a válság, az összes konkurensed, a körbetartozások és a vállalkozás-ellenes adórendszer együttvéve. Az eladás a marketing egyik eszköze. Ugyanúgy, mint a hirdetés. A legtöbb cég csak ezt a kettőt használja...

Marketingkutatás sok-sok eszköz bevetésével

Marketingkutatás sok-sok eszköz bevetésével

Egy jó marketingkutatás sok-sok kérdésre segít választ adni. Főleg olyanokra, mint például: Hogyan hoznak döntést a fogyasztóim? Illetve: Miként pörgethetném fel a cégem? A marketingkutatásban profi Nrc pontosan ezekben nyújt segítséget Önnek! Innovatív piackutatási portfóliójának köszönhetően Ön aprólékos elemzést kap arról, hogy hogyan tehetné marketingjét hatékonyabbá. Többek között olyan onlinekutatással kapcsolatos szolgáltatások találhatóak az Nrc kínalátban, mint a videós koncepcióteszt, ügyfélelégedettség-vizsgálat és a NetPanel portál válaszadóinak véleménye. A weboldalon az online kutatás összes előnyét megtekintheti!

Tuti menü