Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes Mail szolgáltatók képes leírás - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Ingyenes Mail szolgáltatók - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznos.tlap.hu » Ingyenes Mail szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 6 db
CitroMail

CitroMail

Magyar email szolgáltató. Elérhető WAP-ról is, hozzáférést engedélyez IMAP és POP3 protokollokkal, de természetesen webesen is böngészhetőek lesznek a leveleink. Tárhelyként 100 MB-ot kapunk és ehhez jár még vírus és spamszűrés is.

Freemail

Freemail

A Freemail Magyarország egyik első ingyenes email szolgáltatása korszerű, egyszerűen használható felülettel, amely a nagyon nagy változáson ment keresztül. 10GB tárhellyel és POP3 eléréssel büszkélkedhet.

Google-mail

Google-mail

A google e-mail szolgáltatása, jelen pillanatban kb. 7Gb tárterülettel amely viszont egyre növekszik. Megbízható - spam ügyileg is -, gyorsan kereshetőek a levelek és választható a felület dizájnja. Lehetőség van POP3-as letöltésre vagy átirányításra, de tud egy másik fiók nevében írni ha azt a fiókot tudjuk azonosítani a gmail-es fiókunk felé, azaz mi vagyunk a tulajdonosai és így sikeresen át tudjuk magunkat verekedni az ellenőrzési procedúrán. Természetesen egy google fiókkal - ilyet készítünk valójában, amikor regisztrálunk a google bármelyik szolgáltatásán - nagyon sokminden plussz jár!

IndaMail vagy VIPMail

IndaMail vagy VIPMail

Magyarország egyik ingyenes email szolgáltatása korszerű, egyszerűen használható felülettel, 2GB tárhellyel, POP3 és IMAP eléréssel. 1 gigás óriáscsatolmánnyal, hogy bármit elküldhess, átlátható mapparendszerrel, hogy mindent megtalálj amikor szükséged van rá. Testre szabható megjelenéssel, hogy annyira egyedi lehess, amennyire csak Tőled telik. Ezzel a regisztrációval az Inda összes szolgáltatását használhatod!

Lájt email

Lájt email

10 gigabájt ingyen tárhely a leveleidnek, hogy soha többé ne kelljen törölni egyetlenegy email-t sem. Küldhetsz akár 100 MB-os mellékletet is. Gyorsan megtalálhatod keresett leveledet a beépített e-mail kereső segítségével villámgyorsan. Az összes e-mailedet ide irányíthatod, még akkor is, ha eddig több postafiókot használtál eddig, mert innen fogsz tudni küldeni és fogadni is a többi fiókodon keresztül. Ingyenes spam és víruskeresés, hogy garantáltan csak azokat a leveleket kapd meg, amik Neked szólnak és azokat is vírusmentesen. Nem kapsz a levél végére a levelezőtől egy darab reklámot sem.

Mailbox

Mailbox

A Mailbox email címek hátterét, a funkciók gazdagságát, a stabil és gyors kiszolgálást a Google biztosítja, így a Mailbox.hu a GMail háttérrel, jelenleg 7 GByte (és egyre több) tárhelyet ad a levelek részére. Ez nagyon aktív email felhasználás mellett is biztosítja, hogy ne kelljen leveleket törölni, és mindig legyen hely az érkező üzenetek számára. Nem csak levelezésre, csoportmunkára is használható az új rendszer. Chat és online naptár segíti a közös gondolkodást. Közösen szerkeszthető dokumentum, táblázat, előadás anyag (ppt) stb. Munkatársakkal vagy barátokkal oszthatóak meg munkaanyagok, dokumentumok, melyekhez adhatunk csak olvasási, de szerkesztési jogosultságot is. Az automatikus spam szűrésen túl, egyedileg is kitilthatóak a nem kívánt feladók. A leveleket nem kell többé mappákba rendezni, az oda-vissza válaszokat a mail motor egyszerűen egymás mögé rendezve (beszélgetésként) jeleníti meg. Megtalálni egy régi üzenetet olyan egyszerű, mint keresni a Google segítségével. Az email rendszer web felületének mobil verziója könnyen és gyorsan áttekinthető. A levelek letölthetők internetelérés nélkül is használható levelezőprogramokba. A postafiók beállításainál új fiókokat felvéve használhatóak a régebbi email címek is. Levél küldésekor kiválasztható az éppen használni kívánt fiókot be lehet állítani...

Tuti menü