Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kedvezmények, kuponok képes leírás - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Kedvezmények, kuponok - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznos.tlap.hu » Kedvezmények, kuponok
Keresés
Találatok száma - 14 db
Bónuszbrigád

Bónuszbrigád

A Bónuszbrigád felkutatja a legjobb helyeket, lealkudják az áraikat, és meghirdetik az ajánlatokat. Nekünk csak válogatni kell, és persze ha elegen vagyunk, megkapjuk a kedvezményt. A Brigád megkeresi és meggyőzi a szerintünk legjobb éttermeket, kozmetikai- és masszázs-szalonokat, szállodákat és más szolgáltatókat, hogy adjanak nekünk egy nagy kedvezményt, és cserébe toborzunk egy minimum számú vásárlót. Mindenki boldog és mindenkinek megéri: te kevesebbet költesz, nekik pedig több vásárlójuk lesz. Így működik a Bónusz Brigád, ez a közösségi vásárlás. Együtt olcsóbb!

City Brands

City Brands

A közösség ereje számít! Hiszen a Citybrands valójában olyan online csoportos vásárlói közösség, ahol csak együtt tudjuk megszerezni a kedvezményeket! A citybrands minden héten olyan utolérhetetlen akciós szolgáltatásokat kínál a regisztrált felhasználói számára, amelyeket megehet, megihat, megvehet, felhasználhat saját városában vagy országosan. Érdemes tehát ide mindig előre benézned, ha vacsorázni, moziba, koncertre, kiállításra, színházba mennél, de akkor is, ha csak wellnesseznél, sportolnál vagy szépülnél. A szolgáltatóktól ilyen nagymértékű engedményt csak azzal az ígérettel tudnak ők is elérni, hogy biztosítanak számukra egy általuk meghatározott minimális számú vásárlót. Ezért fontos a közösség ereje, mert együtt a lehető legnagyobb kedvezményt tudjuk elérni!

Közösségi vásárlás

Közösségi vásárlás

Ezen oldal célja, egy fedél alá hozni az összes közösségi vásárlással foglalkozó weboldal ajánlatát és egyetlen kattintással megmutatni azokat. Naponta többször is frissítik a kedvezményes ajánlatok listáját. Kérésedre hírlevelet küldenek minden nap. Érdemes a klikkre!

Kupon, kerámia edény

Kupon, kerámia edény

A háziasszonyok nélkülözhetetlen konyhai felszerelése egy helyen megtalálható a Beston webáruházban. A sütés-főzés kellékei óriási mennyiségben sorakoznak az áruházban. Népszerű gyártók termékei mellett jónéhány kevésbé ismert, ám példátlan minőségű háztartási eszköz is fellelhető. Megfelelő eszközökkel finomabb étel készülhet anélkül, hogy a letapadt, odaégett szennyeződés gondot okozna. A termékek számos színben és fajtában kaphatóak, ezért mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő formát és színt. Kedvező árak és gyors házhozszállítás teszi kényelmesebbé a vásárlást.

Kuponkódok

Kuponkódok

A Kuponkódok egy új, közösségi, kedvezményeket gyűjtő oldal, ahol különböző webáruházakban beváltható kuponkódokat kínálunk. Az ezekkel a kódokkal történő vásárlás valamilyen kedvezményre jogosít, például százalékos vagy összegben kifejezett kedvezmény, ingyenes szállítás vagy ajándék. Az oldalon témánként csoportosítottuk a kuponokat, hogy egyszerűbben és gyorsabban megtaláld a számodra legideálisabb kedvezményeket. Az oldalra látogatók is beküldhetnek kuponkódokat, melyek használhatóságát a felhasználók értékelhetik. Ha nem szeretnél lemaradni kedvenc márkáid legjobb kedvezményeiről, akkor látogasd oldalunkat minden nap, vagy iratkozz fel hírlevelünkre!

Kupontár

Kupontár

Nagyon sok kupont és kedvezményt találhatsz itt. A legtöbb kedvezmény 10-40% között van. Persze mindig vannak jobb ajánlatok is. Van ahol nem százalékot adnak, hanem például konkrét összeget engedményként. Érdem itt is szemezgetni, egy-egy nagyobb bevárálás előtt.

Kuponvilág - Zumzi

Kuponvilág - Zumzi

Természetesen itt is a közösség ereje számít! A kuponvilág is olyan online csoportos vásárlói közösség, ahol csak együtt tudjuk megszerezni a kedvezményeket! Minden héten találsz itt 50-90% kedvezménnyel kapható dolgokat. Természetesen itt is csak akkor lesz érvényes egy-egy kupon, ha összejön a megfelelő számú vásárló. De természetesen ez ilyen kedvezmények mellett nagyon könnyen megy.

Napi Akciók

Napi Akciók

Kuponok minden mennyiségben. Napi akciókkal kedvezményekkel várnak ezen a helyen. Miért is jó ez nekünk? -A Mert a kuponok a nap 24 órájában bármikor, ingyenesen kinyomtathatók (webáruházak esetén kuponkódot használsz vásárláskor). Mert olcsóbban és jobb feltételekkel tudunk vásárolni, ami felhasználói részről az egyik legfontosabb dolog.

Napi Tipp

Napi Tipp

Szeretnél 50-90% között spórolni? A NapiTipp-el ez menni fog! A Napi Tipp naponta kínál jobbnál jobb tippeket 50-90% kedvezménnyel, hogy mit csinálj, nézz meg, egyél vagy vegyél Budapesten és Magyarország többi nagyvárosában.

Hirdetés
OnlineKupon

OnlineKupon

Válogass kedved szerint a sok-sok kupon közül. A kedvezmények itt körülbelül 5-30% között mozognak. De természetesen itt is érdemes körbenézni egy-egy nagyobb bevásárlás előtt, hátha pont olyan kedvezményre akadunk, amire éppen szükségünk van.

Ökovilág webáruház

Ökovilág webáruház

Áruházunk környezetbarát termékeket forgalmaz: öko tisztítószerek, mosószerek, kozmetikumok, babaápolási termékek, táplálékkiegészítők, mágnesterápiás eszközök, stb. Törzsvásárlói programunkkal köszönjük meg vásárlóinknak, hogy áruházunkat választották. Ennek keretében minden vásárlásért jutalom pontokat adunk. A pontok a vásárlás végösszege alapján számítjuk. Minden 200 Ft = 1 jutalom pont és minden jutalom pont = 10 Ft. Mit jelent ez Önnek? Ha 1000 Ft-ért vásárol kap 5 jutalom pontot, ami 5x10=50 Ft vásárlási kedvezményt jelent Önnek a következő vásárláskor. Ön dönti el mikor váltja kedvezményre a pontjait, amik az átváltásig folyamatosan összeadódnak. A pontok kupon formájában válthatók be.

Spórolj Velem

Spórolj Velem

A Spórolj Velem egy online közösségi vásárlási oldal, amely azért jött létre, hogy azokból a dolgokból, amiket használsz, igénybe veszel és vásárolsz, olyan engedményeket érjünk el Neked, amivel a megmaradt pénzedet legalább még egyszer elköltheted. Partnereink a legjobb éttermek, szépségszalonok, wellness szállodák és még sok más szolgáltató, kereskedő, akiknek kedvezményes ajánlatait kínáljuk akár 80-90%-os kedvezménnyel. Minden nap egy-egy verhetetlen ajánlatot teszünk közzé, amit - ha feliratkozol hírlevelünkre - minden nap el is küldünk Neked.

TopApró

TopApró

Rendszeresen kínálnak termékeket, szolgáltatásokat a városodból, megyédből, rendkívül kedvező áron! Ez egy utalvány-oldal, amelyen különböző termékek és szolgáltatások (életvitel, gasztronómia, wellness, szépségápolás, sport) találhatóak meg a környékedről. De a lehetőség csak akkor áll fenn, ha egy meghatározott időkereten belül a szükséges vásárlói létszám megvan! Mint ahogy ez a legtöbb kuponoldalnál működik. Jó spórolást!

Veddolcsón

Veddolcsón

A Veddolcsón csapata folyamatos kedvezmények után kutatva segít hozzá akár 90%-al olcsóbban bizonyos termékekhez, szolgáltatásokhoz! Itt Gyűjthetsz ajándékpontokat, melyeket beválthatsz valódi pénzre vásárláskor! A Veddolcsón egy színvonalas és teljesen magyar tulajdonú közösségi vásárlási rendszer. Megkeresik a legjobb helyeket, lealkudják az árakat, - mint a legtöbb helyen - és felkínálják Nekünk. Ha elegen vagyunk, megkapjuk a kedvezményt. A lényeg, hogy Nekünk olcsóbb legyen, a szolgáltatókhoz pedig több vásárló jusson el. Itt naponta találkozhatsz új ajánlatokkal, ezekről ők gondoskodnak, és értesítenek hírlevél formájában, ha szeretnéd.

Tuti menü