Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos dolgok gyűjteménye linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Hasznos dolgok gyűjteménye képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: hasznos.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 168 db
A fogpótlás menete

A fogpótlás menete

Kétféle eljárás is használatos fogpótlásra. Ilyenek pl. a fix fogpótlások, amik mint a nevükből is egyértelmű, nem szedhetőek ki a szájból orvosi segítség nélkül. Ide sorolandó a foghíd is. Amennyiben a helyzet úgy kívánja, akkor kivehető fogpótlás is készíthető. Ez a betegtől függően lehet részleges vagy teljesen kiszedhető. Ami az anyagát illeti, műanyag fogpótlás és titán implantátum a gyakori. A nemesfémek alkalmazása egyre jobban háttérbe szorul az áruk miatt. A cikket elolvasva Ön részletesebben is tájékozódhat a részleges és fix fogpótlásokról!

A jól megírt önéletrajz fontossága

A jól megírt önéletrajz fontossága

Az álláskereséshez mindenképpen kell egy önéletrajz. A Workania pontosan ezért ad rá lehetőséget, hogy oldalán bárki létrehozhassa a saját önéletrajzát. Hogy miért éri meg? Leginkább azért, mert az így kreált önéletrajzok hozzáadódnak a cégek által böngészett adatbázisba. Ezzel is növelve az esélyeket. Továbbá ha úgy szeretné, akkor önéletrajzát akár MS Word formátumban is letöltheti. A megkreálás összesen hat lépés! Abban az esetben, ha Önnek is önéletrajzra lenne szüksége, akkor látogasson el a weblapra.

Abadus - Szakember kereső

Abadus - Szakember kereső

Az abadus kényelmes és hatékony eszköz, hogy munkaadó és munkavállaló a legjobb feltételekkel találjon egymásra! Ha Ön munkát kínál, a szakemberek által adott ajánlatokból válogathat, míg szabadúszó munkavállalóként keresgélhet a munkák között és ajánlatot tehet rájuk! Ismerje meg és használja ki az abadus előnyeit! Szervezzen meg minden munkát hatékonyan! Jó munkát kínálunk!

Adobe Reader

Adobe Reader

Az interneten elterjedt PDF-fájlok megnézésére és a bennük való keresésre és azok kinyomtatására való eredeti szoftver. A mindennapi munkában nem igazán nélkülözhető manapság. Érdemes mindig a legújabb verziót letölteni, ha éppen nincs fent a gépünkön.

Alpokutazas.hu - A szálláskereső portál

Alpokutazas.hu - A szálláskereső portál

Szeretne az Alpokban nyaralni? Legyen akár Ausztria, Olaszország, Svájc vagy Németország az úticél, nálunk biztosan talál megfelelő szállásajánlatot alpesi nyaralásához, síeléshez: Szállodák, apartmanok, hütték, panziók, pályaszállások, wellness hotelek stb. Alpokutazas.hu - a szállásfoglaló portál: legyen szó egy családi nyaralásról vidéken, egy kellemes pihenésről a tónál, egy aktív, kirándulós családi üdülésről, egy pihentető akciós wellness hétvégéről egy termálfürdőben vagy szállodában, egy kedvező árú Last Minute üdülésről vagy síelésről az egyik népszerű sípályán? Irány az Alpok, keresse fel az Ön számára legérdekesebb úticélokat, a legnépszerűbb régiókat, városokat, a legjobb szállodákat, Top-sípályákat és a legkedveltebb fürdőtavakat. Foglalja le nálunk alpesi nyaralását!

Az Open-source szemléletről

Az Open-source szemléletről

A Soft-Tech EU szoftverfejlesztő csapata az Open-source szemlélet elkötelezett híveként kíván rövid, lényegre törő tájékoztatást adni az Open-source mibenlétéről, illetve annak fontosságáról, egyre szélesebb körben történő elterjedésének jelentőségéről. Cégünk az Open-source szoftverek, illetve rendszerek támogatójaként gyakran használ ingyenes eszközöket fejlesztései kivitelezésére. Akár nagyvállalati szoftverekről, akár ipari automatizálásról legyen szó, az Open-source eszközök fontos szerepet játszanak fejlesztőink munkájában.

Banner készítés

Banner készítés

Banner készítési szolgáltatásunk, több mint 10 éve nyújt grafikai segítséget, hazai és külföldi cégeknek illetve intézményeknek, hogy reklámkampányukhoz egyedi hirdetéseket tudjanak használni, melyek növelik weboldaluk látogatottságát vagy termékeik eladásának számát. Egyedi fejlesztésű animációs bannereink, 48 órán belüli átadással készülnek, de igény esetén 24 órán belül is használható a kért hirdetés! Partner kapcsolati programunk, remek árakat biztosít, amennyiben folyamatosan szükség lenne új bannerekre, vagy több méretmutációt rendelnének egy időben!

Batch kezelés a Microsoft-tól

Batch kezelés a Microsoft-tól

Az ezen az oldalon található táblázat a folyamatok és feladatok automatizálásával kapcsolatos leggyakoribb feladatokat és a végrehajtásukhoz használható eszközöket mutatja be. Érdemes böngészgetni, hátha jó lesz, amikor már minden kötél szakad és képtelen vagyunk máshogyan megoldani egy adott dolgot. Nagyon sokmindenhez kiválóan használhatóak és jól áttekinthetőek a batch-ek. DOS ismeret, azért szükségeltetik hozzá valamennyi.

Batch-hez parancssorból hívható hasznos programok Win alatt

Batch-hez parancssorból hívható hasznos programok Win alatt

Az itt található programokat bátran hívogathatjuk meg az általunk írt batch-ekből. Hihetetlen, hogy milyen sokféle dolgot lehet megoldani a segítségükkel, nem csak a saját gépünkön, hanem akár hálózaton keresztül is.

Hirdetés
Bérelhető webáruház

Bérelhető webáruház

A Renter bérelhető webáruház rendszere a legfrissebb technológiákra épül, így megbízható, gyors és értékesítési szempontból hatékony webáruházat nyithat nálunk. Bérelhető webáruház rendszerünket folyamatosan fejlesztjük felhasználóink igényei alapján. Nincs termékfeltöltési korlát, akár több ezer terméket is feltölthet plusz költségek nélkül. Díjmentes webcímet vagy saját webcímet is regisztrálhat. Az előfizetési díjon kívül semmilyen fejlesztési vagy egyéb jutalékos költség nem terheli Önt! A webáruház bérlés mellett igénybe veheti marketing szolgáltatásainkat és segítünk megkeresni potenciális vásárlóit. Vásárlói elégedettek lesznek az Ön leendő webáruházával. Webáruház bérlés szolgáltatásunkat ingyen kipróbálhatja 60 napig!

Biorezonancia

Biorezonancia

Biorezonancia kezelés Óbudán. Fáradtnak, levertnek érzi magát? Szeretné megtisztítani testét-lelkét? A biorezonancia kezelés felméri a fizikai test állapotát, segít leszámolni a túlsúllyal, legyőzni a betegségeket, kiiktatni a stresszfaktorokat, méregtelenít, javítja a közérzetet. Jelentkezzen be most!

Biorezonancia.org

Biorezonancia.org

Minden anyag, élő szervezet rendelkezik a csak rá jellemző rezgéstartománnyal. A SCIO rendszer (Scientific Consciousness Interface Operation System) 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait. Néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját teszteli a páciensen. A biorezonancia segítségével könnyen szokhat le dohányzásról, vagy könnyítheti a fogyást is.

Bónuszbrigád

Bónuszbrigád

A Bónuszbrigád felkutatja a legjobb helyeket, lealkudják az áraikat, és meghirdetik az ajánlatokat. Nekünk csak válogatni kell, és persze ha elegen vagyunk, megkapjuk a kedvezményt. A Brigád megkeresi és meggyőzi a szerintünk legjobb éttermeket, kozmetikai- és masszázs-szalonokat, szállodákat és más szolgáltatókat, hogy adjanak nekünk egy nagy kedvezményt, és cserébe toborzunk egy minimum számú vásárlót. Mindenki boldog és mindenkinek megéri: te kevesebbet költesz, nekik pedig több vásárlójuk lesz. Így működik a Bónusz Brigád, ez a közösségi vásárlás. Együtt olcsóbb!

Chat

Chat

Ez is a régi csevegő oldalak közül az egyik nagy öreg. Ha valaki csak beszélgetni akar, de nem akar telepítgetni midenféle csevegőprogramot, akkor ez a megfelelő hely számára. Csak belépsz és már lehet is beszédbe elegyedni a tömegben. Nem kötelező regisztrálni, de persze ennek - ha vissza is szeretnénk térni rendszeresen - az lesz a háránya, hogy visszaélhetnek nevünkkel. Ezért ha úgy érezzük, akkor csak regisztráljunk és beszélgetőtársaink már ismerősként fognak köszönteni.

CitroMail

CitroMail

Magyar email szolgáltató. Elérhető WAP-ról is, hozzáférést engedélyez IMAP és POP3 protokollokkal, de természetesen webesen is böngészhetőek lesznek a leveleink. Tárhelyként 100 MB-ot kapunk és ehhez jár még vírus és spamszűrés is.

City Brands

City Brands

A közösség ereje számít! Hiszen a Citybrands valójában olyan online csoportos vásárlói közösség, ahol csak együtt tudjuk megszerezni a kedvezményeket! A citybrands minden héten olyan utolérhetetlen akciós szolgáltatásokat kínál a regisztrált felhasználói számára, amelyeket megehet, megihat, megvehet, felhasználhat saját városában vagy országosan. Érdemes tehát ide mindig előre benézned, ha vacsorázni, moziba, koncertre, kiállításra, színházba mennél, de akkor is, ha csak wellnesseznél, sportolnál vagy szépülnél. A szolgáltatóktól ilyen nagymértékű engedményt csak azzal az ígérettel tudnak ők is elérni, hogy biztosítanak számukra egy általuk meghatározott minimális számú vásárlót. Ezért fontos a közösség ereje, mert együtt a lehető legnagyobb kedvezményt tudjuk elérni!

Class FM

Class FM

Mit várhatunk ettől a rádiótól? Csak egy pár műsorvezető nevét szeretném itt megemlíteni természetesen a teljesség igénye nélkül: Csiszár Jenő, Jáksó László, Argyelán Krisztina, Abaházi Csaba, Kovács Áron, Szani Roland, Garami Gábor... Ha ezek után még nem klikkeltél rá, akkor most tényleg itt az ideje.

Tuti menü