Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közösségi háló képes leírás - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Közösségi háló - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznos.tlap.hu » Közösségi háló
Keresés
Találatok száma - 5 db
Chat

Chat

Ez is a régi csevegő oldalak közül az egyik nagy öreg. Ha valaki csak beszélgetni akar, de nem akar telepítgetni midenféle csevegőprogramot, akkor ez a megfelelő hely számára. Csak belépsz és már lehet is beszédbe elegyedni a tömegben. Nem kötelező regisztrálni, de persze ennek - ha vissza is szeretnénk térni rendszeresen - az lesz a háránya, hogy visszaélhetnek nevünkkel. Ezért ha úgy érezzük, akkor csak regisztráljunk és beszélgetőtársaink már ismerősként fognak köszönteni.

Facebook

Facebook

A Facebook egy közösségi oldal, mely barátaiddal, munkatársaiddal, osztálytársaiddal és a körülötted élőkkel kapcsol össze a világhálón keresztül. A Facebook segítségével kapcsolatot tarthatsz ismerőseiddel, korlátlan mennyiségű fényképet tölthetsz fel, hivatkozásokat és videókat oszthatsz meg, valamint többet megtudatsz ismerőseidről, akikkel nap mint nap találkozol.

MyVip

MyVip

A myVIP egy közösségi oldal, amely barátokat, ismerősöket, közösségi tagokat kapcsol össze, megbízható barátok kapcsolati hálózatán keresztül. A cél, hogy egy olyan online találkozóhelyet hozzon létre, valósítson meg, ahol tagjai találkozhatnak, ismerkedhetnek, beszélgethetnek és véleménycserét folytathatnak hasonló érdeklődésű emberekkel. Fontos, hogy csak meghívóval lehet csatlakozni, azaz csak abban az esetben, ha már van egy ismerős bent a rendszerben, aki tud meghívót küldeni.

RoyalChat

RoyalChat

A RoyalChat modern és letisztult felülettel és barátságos társasággal várja a látogatóit. A chaten rendszeres játékokat és nyereményjátékokat rendezünk, de a kvíz szobába 0-24 órában megy a játék a kvízrobotunk segítségével. Rádiós partnerünk, a Lépés Rádió rendszeres kívánság és beszélgetős műsorokkal vár benneteket. A chat számítógéppel és telefonnal is kényelmesen használható, a kezelése pedig pofon egyszerű. Amennyiben csak chatelni szeretnél, és nem hallgatsz rádiót, mobilinterneten alig generál adatforgalmat az oldal, így egy belépő csomaggal is bátran chatelhetsz nálunk. Lehetőség van privát chatelésre is, ha valakivel nem nyilvánosan szeretnél beszélgetni. A chaten számtalan téma (kinézet) közül választhatsz, így a saját szájízed szerint állíthatod be.

Twitter

Twitter

Vedd fel a kapcsolatot másokkal! A Twitter lényegét a Tweetek néven ismert rövid üzenetek alkotják. Kezdeményezz beszélgetést bárkivel, akit ismersz, vagy meg szeretnél ismerni. Fedezd fel, mi történik! Ha történik valami a világban, az a Twitteren történik. Tájékozódj a világ eseményeiről, a legfrissebb hírekről és a helyi trendekről, és fűzz hozzájuk véleményt.

Tuti menü