Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Rádió és film képes leírás - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu
részletek »

Online Rádió és film - Hasznos dolgok gyűjteménye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hasznos.tlap.hu » Online Rádió és film
Keresés
Találatok száma - 9 db
Class FM

Class FM

Mit várhatunk ettől a rádiótól? Csak egy pár műsorvezető nevét szeretném itt megemlíteni természetesen a teljesség igénye nélkül: Csiszár Jenő, Jáksó László, Argyelán Krisztina, Abaházi Csaba, Kovács Áron, Szani Roland, Garami Gábor... Ha ezek után még nem klikkeltél rá, akkor most tényleg itt az ideje.

dmaX - Only DJ Tunes

dmaX - Only DJ Tunes

Elektronikus zenei témájú online rádió és DJ platform, többnyire az új stílusokat népszerűsítik. Deep house, techno, drum and bass és dubstep stílusokban. Az adások podcasts oldalukon újrajátszhatók, ahol sok izgalmas mix közül lehet válogatni. Az oldalon lehet regisztrálni, ebben az esetben extra tartalmak és szolgáltatásokat kapunk cserébe.

Filmek és sorozatok ingyen.

Filmek és sorozatok ingyen.

Mozifilmek és online sorozatok regisztráció nélkül. Kiváló minőségben, online, magyar nyelven és szinkronizáltan egyaránt. Online sorozat nézés! Több ezer sorozat online várja. Naponta bővülő kínálat! A filmek és sorozatok linkjeit naponta ellenőrizzük, szükség esetén cseréljük. Mindenképp érdemes regisztrálnia oldalunkra, mert így hírlevél útján értesülhet újdonságainkról. Amennyiben nem talál egy keresett sorozatot, a film kérése menüpontban küldje el kérését, néhány napon belül elérhetővé tesszük az Ön számára.

Juventus rádió

Juventus rádió

Online zenei rádió hírekkel és újdonságokkal. Annyi jó zene van a világon! Összegyűjtötték a 80-as és 90-es évek legnagyobbjait és garantálják, hogy hétköznap reggel 9 és délután 5 között nem ismételnek.

Lépés Rádió - Egy Lépéssel közelebb Hozzád!

Lépés Rádió - Egy Lépéssel közelebb Hozzád!

A Lépés Rádió 2009 novemberében alakult. A rádió zenei palettáján a 70-es évektől napjainkig változatosan kedvenc slágerei megtalálható. Célunk elsősorban az, hogy a sérült embereket közelebb hozzuk a társadalom többi rétegéhez, illetve, hogy a hallgatók főleg a fiatalok és középkorúak sok, számukra tetsző zenét halljanak a rádióban. Szerintünk minden korosztályt ki kell szolgálni mind a zene, mind a műsorok terén, így műsortervünket igyekszünk úgy alakítani, hogy nemcsak a tizenévesek, hanem a középkorúak is megtalálják benne kedvenc felvételeiket, műsoraikat.

Online Filmek

Online Filmek

Több mint 10.000 online film és sorozat érhető el az oldalról, amelyeket regisztráció nélkül bárki megtekinthet. A részletes keresőnek köszönhetően, könnyen kereshetünk a szereplőkre, vagy éppen kiválaszthatjuk milyen kategóriájú filmeket szeretnénk megtekinteni. Online filmnézés előnye, hogy letöltés nélkül tudunk, azonnal filmeket nézni. Napi frissítés, könnyen követhető sorozatmegjelenések, és online mozimagazin is elérhető honlapunkon. Felhasználóknak regisztrációt követően számos hasznos funkció elérhetővé válik, előzmények, kedvencek, valamint még meg nem jelent filmeket lehet megjelölni, melyekről megjelenést követően értesítést kap.

Online mozi

Online mozi

Nézz online webes filmeket az közvetlenül a neten, ingyen! A filmletöltés nem szükséges mivel az online letölthető filmek közvetlenül elérhetők ezen az oldalon. A filmnézés mindenki számára ingyenes! Ha szeretnéd a legújabb filmeket látni, de moziba már lutrinak tartod bemenni, akkor itt a Te helyed! Nézd meg a filmet, hogy érdemes-e moziba menni érte. Ha pedig tényleg jó a film, akkor ki ne hagyd a mozit. A mozi, élmény!

Tilos rádió online

Tilos rádió online

A frekvenciamoratórium időszakában kezdett a civilekből alakult Tilos Rádió, Magyarország első független, non-profit rádiója, 1991 Augusztus 21-én sugározni. Szabad rádióként. A civil rádiós gyakorlatra azelőtt nem volt példa Magyarországon. Nem közszolgálati és nem is kereskedelmi. Így a műsor típusa elég vegyesen alakul.

Zene Online

Zene Online

Hallgasd kedvenc zene stílusodat vagy hallgass rádiót online. A zene hallgatáshoz valamilyen lejátszó szükséges. Az én kedvencem a KmPlayer. Mindent lejátszik. Még nem találtam olyat amit nem tud lejátszani. Mindenféle zenei ágazat megtalálható itt online: blues, country, drum bass, dance, goa psy trance, hip-hop, house, jazz, latin, salsa, metal, newage, relax, progressive, punk, pop, rap, rock, r& reggae, techno.

Tuti menü